Sâmbătă, ultima etapă din play-off-ul Ligii secunde. Slobozia şi Buzău au promovat

  • Sâmbătă este programată ultima etapă din play-off-ul Ligii secunde.
  • Situaţia echipelor promovate este clară: Unirea Slobozia şi Gloria Buzău sunt echipele calificate.
81 afișări
Imaginea articolului Sâmbătă, ultima etapă din play-off-ul Ligii secunde. Slobozia şi Buzău au promovat

Sâmbătă, ultima etapă din play-off-ul Ligii secunde. Slobozia şi Buzău au promovat

Gloria Buzău a promovat după victoria cu Unirea Slobozia de pe teren propriu, ialomiţenii fiind de asemenea matematic promovaţi, dar şi campioni în acest sezon de Liga 2, scrie FRF.

În celelalte două meciuri ale rundei, disputate miercuri, CSC 1599 Şelimbăr şi CS Mioveni au remizat, scor 2-2, iar Corvinul Hunedoara s-a impus în faţa propriilor suporteri în faţa formaţiei AFK Csikszereda, scor 3-1.

„Avem numele echipelor promovate, avem şi numele echipelor calificate la barajul pentru menţinerea / promovarea în Liga 1, mai rămâne să aflăm care va fi poziţia finală a celor două formaţii, CS Mioveni şi AFK Csikszereda, în clasament. Cele două se află la egalitate, fiecare cu câte 40 de puncte, iar în ultima etapă le aşteaptă două dueluri pe arenele proprii. CS Mioveni va primi vizita Corvinului, în timp ce AFK Csikszereda va evolua împotriva Gloriei Buzău. Toate meciurile din ultima etapă a play-off-ului sunt programate sâmbătă, 11 mai, de la ora 12:00”, potrivit frf.ro.

Conform aceleiaşi surse, în caz de egalitate la finalul campionatului, CS Mioveni este în avantaj, principalul criteriu de departajare în cazul egalităţii de puncte fiind acela al numărului de puncte la finalul sezonului regular. CS Mioveni a încheiat sezonul regular cu 33 de puncte, în timp ce AFK Csikszereda a acumulat 32 de puncte.

Tot sâmbătă sunt programte şi meciurile din ultima etapă a play-out-ului Liga 2 Casa Pariurilor, capul de afiş al rundei fiind lupta pentru evitarea retrogradării dintre FC Unirea Dej şi CSC Dumbrăviţa.

„Deşi nu era văzută cu multe şanse de salvare, formaţia antrenată de Dragoş Militaru a reuşit să recupereze 8 puncte din 10 faţă de Dumbrăviţa în cele 5 meciuri din play-out şi se află acum la o victorie de un nou sezon în Liga 2! În ultima rundă, FC Unirea Dej va primi vizita formaţiei CSM Alexandria, iar CSC Dumbrăviţa va evolua tot pe teren propriu, în compania Ceahlăului. Calculele sunt simple în acest caz: pentru a se salva, clujenii au nevoie de un succes în meciul cu Alexandria, dar şi ca echipa din Dumbrăviţa să piardă duelul cu Ceahlăul. Pentru timişeni, o remiză este suficientă în ecuaţia salvării, în cazul în care cele două termină sezonul la egalitate de puncte, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor la finalul sezonului regular”, arată Federaţia Română de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici