Primul soţ al Stelei Popescu: Adio, Stela! Te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe

Primul soţ al Stelei Popescu, regizorul Dan Puican, susţine că sâmbătă ar fi urmat să ia masa împreuna, precizând că artista a fost dragostea sa din tinereţe.

25083 afișări
Imaginea articolului Primul soţ al Stelei Popescu: Adio, Stela! Te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe

Primul soţ al Stelei Popescu: Adio, Stela! Te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe

"Am fost nouă ani împreună, a fost dragostea tinereţii mele. La tinereţe, când ai o femeie frumoasă cum e Stela, era imposibil să nu te îndrăgosteşti. După aceea, mi-am jurat mie însămi că nu mă căsătoresc cu o actriţă. Am rămas prieteni. Mâine trebuia să vină la noi, la masă, că soţia mea îi pregătea nişte peşte. Soţia mea a zis că mâine face peşte şi îi împarte. Adio, Stela, te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe. Să îţi fie somnul uşor, odihneşte-te în pace", a declarat, la Antena 3, regizorul Dan Puican.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia. Sâmbătă, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va fi înmormântată alături de soţul său, textierul Mihai Puiu Maximilian.

Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, nefiind cert dacă acesta s-a produs pe 22 sau 23 noiembrie 2017, a anunţat vineri Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici