BAT experimentează în România un nou tip de ţigară hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică

British American Tobacco a selectat România ca prima ţară din lume unde lansează Kent glo iFUSE, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică, potritiv unui anunţ al companiei.

7100 afișări
Imaginea articolului BAT experimentează în România un nou tip de ţigară hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică

Noua ţigară-hibrid a fost lansat ca o alternativă pentru ţigările tradiţionale. Esteun produs cu conţinut de nicotină şi aromă de tutun, iar BAT susţine că prezintă riscuri reduse în comparaţie cu ţigările electronice.

"Suntem foarte încântaţi că România a fost aleasă ca prima ţară din lume unde va fi lansat revoluţionarul produs glo iFUSE. Acest demers subliniază încă o dată dorinţa BAT de a continua investiţiile sale în România şi în dezvoltarea de noi tehnologii, fiind susţinut pe deplin de lansarea glo iFUSE sub umbrela mărcii Kent", a declarat Gemma Webb, General Manager British American Tobacco România.

BAT estimează că piaţa produselor de nouă generaţie, estimată în 2015 la 2.8 miliarde de lire sterline, se va tripla până în 2020, la o valoare de până la 8.4 miliarde de lire sterline, exceptând SUA şi China.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici