Escrocherie de 1 milion de lire sterline cu biletele de la concertele britanice ale lui Taylor Swift

  • Escrocherie de peste un milion de lire sterline cu biletele de la concertele britanice ale lui Taylor Swift.
  • Estimarea aparţine specialiştilor de la Lloyds Bank.
  • Ei au emis un avertisment pentru clienţii lor.
1219 afișări
Imaginea articolului Escrocherie de 1 milion de lire sterline cu biletele de la concertele britanice ale lui Taylor Swift

Escrocherie de 1 milion de lire sterline cu biletele de la concertele britanice ale lui Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift din Marea Britanie ar fi putut pierde mai mult de 1 milion de lire sterline din cauza escrocilor care vând bilete false în mediul online la concertele vedetei din turneul mondial, potrivit Sky News.

Lloyds Bank a emis un avertisment pentru fani pe baza unei analize a înşelătoriilor raportate de clienţii săi. Peste 600 de clienţi ai Lloyds Banking Group au reclamat faptul că au fost înşelaţi din iulie 2023, atunci când biletele au fost puse în vânzare.

În medie, fiecare victimă a pierdut 332 de lire sterline. În unele cazuri pierderea a fost mai mare de 1.000 de lire sterline, a transmis Lloyds care estimează că în Marea Britanie sunt cel puţin 3.000 de victime.

Fanii lui Coldplay, Beyonce şi Harry Styles au fost şi ei vizaţi de escroci anul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici