Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova

  • Actorul american Steven Seagal a vizitat spitalul în care se află victimele atacului terorist de la Moscova.
  • Americanul a spus că Rusia se confruntă cu o mare tragedie şi a cerut pedepsirea celor vinovaţi.
  • Steven Seagal are o relaţie bună cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.
1468 afișări
Imaginea articolului Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova

Sursa foto: X

Actorul Steven Seagal a vizitat Centrul Naţional Medical şi Chirurgical, unde a întâlnit trei victime cărora „le-a mulţumit pentru curaj şi perseverenţă”, potrivit Sky News.

Fostul star de la Hollywood, în vârstă de 71 de ani, a transmis un mesaj prin intermediul contului de Telegram al Ministerului rus al Sănătăţii.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost o tragedie teribilă care nu ar fi trebuit să se întâmple. Şi cred că Rusia va servi drept exemplu şi va lăsa lumea să înţeleagă că nu poţi să faci asta oricărui popor şi să rămâi nepedepsit. Mulţumesc medicilor pentru munca pe care o fac, mă bucur să văd că pacienţii se simt bine şi se recuperează”, a spus Steven Seagal.

Actorul american este un apropiat al preşedintelui Putin. El a vizitat Rusia de multe ori şi l-a numit pe Putin „unul dintre marii lideri ai lumii în viaţă”.

Actorul a susţinut anexarea de către Moscova a regiunii Crimeea a Ucrainei în 2014 spunând că este „foarte rezonabilă”. De asemenea, el s-a alăturat unui partid pro-Kremlin în 2021 şi a vizitat o parte controlată de ruşi din estul Ucrainei, unde s-a întâlnit cu un lider separatist susţinut de Rusia.

În 2017, Ucraina a interzis intrarea în ţară a lui Seagal pentru cinci ani din motive de securitate naţională.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici