Aleksandar Vucic îi transmite lui Putin că Serbia nu va expulza diplomaţi ruşi

Serbia nu va urma exemplul celorlalte ţări din din regiune şi nu va expulza niciun diplomat rus, l-a anunţat preşedintele sârb Aleksandar Vucic pe omologul său rus Vladimir Putin printr-o conversaţie telefonică, relatează site-ul agenţiei Tass.

579 afișări
Imaginea articolului Aleksandar Vucic îi transmite lui Putin că Serbia nu va expulza diplomaţi ruşi

Aleksandar Vucic îi transmite lui Putin că Serbia nu va expulza diplomaţi ruşi

"Preşedintele Vucic i-a transmis preşedintelui Putin că Serbia nu va aplica astfel de măsuri împotriva Federaţiei Ruse şi nu va expulza diplomaţi ruşi, contrar cu ceea ce aproape toate celelalte ţări din regiune au făcut", a declarat acesta.

Până în acest moment, NATO, SUA şi o serie de ţări din întreaga lume, inclusiv mai multe state membre UE, printre care şi România, au expulzat diplomaţi ruşi în urma atacului neurotoxic comis în oraşul britanic Salisbury, în urma căruia Seghei Skripal şi fiica acestuia au fost otrăviţi cu o substanţă de uz militar.

Londra consideră că Moscova este responsabilă pentru otrăvirea fostului spion rus. Kremlinul a negat în repetate rânduri acuzaţiile aduse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici