Liliane Bettencourt, cea mai BOGATĂ femeie din lume, şi proprietara unui colos în industria cosmetică, a murit la vârsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, principalul acţionar al companiei L'Oréal, a decedat, joi, la vârsta de 94 de ani, relatează publicaţiile Le Monde şi Le Figaro.

7985 afișări
Imaginea articolului Liliane Bettencourt, cea mai BOGATĂ femeie din lume, şi proprietara unui colos în industria cosmetică, a murit la vârsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, proprietara companiei L'Oréal şi cea mai bogată femeie din lume, a murit

"În acest moment dureros pentru noi, vreau să reamintesc, în numele familiei noastre, ataşamentul nostru şi fidelitatea pentru compania L'Oréal şi să reiterez întreaga mea încredere în directorul general, Jean-Paul Agon, şi în echipele din întreaga lume", a transmis Françoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt.

Potrivit estimărilor realizate de revista Forbes, Lilliane Bettencourt era cea mai bogată femeie din lume.

Născută pe 21 octombrie 1922 la Paris, Liliane Schueller este unica fiică a lui Eugène Schueller, fondatorul companiei L'Oreal. În anul 1950, Liliane s-a căsătorit cu omul de afaceri André Bettencourt. În anul 1957, Liliane a moştenit compania tatălui său, în care era principalul acţionar.

În anul 2010, Liliane Bettencourt a fost implicată într-un scandal politic din cauza legăturilor cu fostul preşedinte al Franţei Nicolas Sarkozy.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici