Consilier rus: Vladimir Putin şi Donald Trump s-ar putea întâlni în cadrul summitului G20

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său american Donald Trump ar putea avea o întâlnire bilaterală în cadrul summitului G20, care va avea loc în Argentina, a informat marţi consilierul prezidenţial Yuri Uşakov, relatează site-ul agenţiei Tass.

161 afișări
Imaginea articolului Consilier rus: Vladimir Putin şi Donald Trump s-ar putea întâlni în cadrul summitului G20

Consilier rus: Vladimir Putin şi Donald Trump s-ar putea întâlni în cadrul summitului G20

"Există şi alte opţiuni pe care lideri noştri le pot lua în considerare, inclusiv summitul G20 din Buenos Aires. Putin şi Trump s-ar putea întâlni şi în cadrul altor forumuri internaţionale la care vor participa, astfel de posibilităţi vor fi desigur discutate", a declarat Uşakov, adăugând că cele două părţi nu au discutat încă despre un nou summit.

În urma summitului cu liderul de la Kremlin, Donald Trump şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are încredere mai mare Vladimir Putin decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerinţele electorale ruse. "Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informaţii, dar vă pot spune că preşedintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzaţiilor", a spus Donald Trump după întâlnirea cu liderul de la Kremlin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici