Doi oameni au murit în urma atacurilor ruseşti în regiunea ucraineană Harkov

Rusia a atacat miercuri regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei cu bombe ghidate, ucigând cel puţin două persoane şi rănind alte două, a declarat guvernatorul regional.

69 afișări
Imaginea articolului Doi oameni au murit în urma atacurilor ruseşti în regiunea ucraineană Harkov

Doi oameni au murit în urma atacurilor ruseşti în regiunea ucraineană Harkov

Cele două persoane au murit după ce o maşină a fost lovită în satul Zolochiv. Tot aici, a fost lovită şi o casă, a anunţat guvernatorul Oleh Syniehubov pe Telegram, citat de Reuters.

Zece locuinţe au fost de asemenea avariate, dar nu au fost raportate victime într-un atac rusesc asupra oraşului Harkov, a spus primarul Ihor Terejov.

Regiunea Harkov a fost supusă unor focuri intense în această primăvară, când forţele ruseşti au atacat infrastructura civilă şi energetică.

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat marţi că Kievul are nevoie de „o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament din partea partenerilor săi pentru a permite trupelor sale să facă faţă avansului trupelor ruseşti în mai multe sectoare ale liniei de front.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici