Donald Trump critică dur FBI, cerând să găsească urgent sursele informaţiilor secrete apărute în presă

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a criticat dur, vineri, Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI) pentru transmiterea unor informaţii clasificate spre instituţii media, somând instituţia să ia măsuri urgente pentru depistarea surselor acestor probleme.

1894 afișări
Imaginea articolului Donald Trump critică dur FBI, cerând să găsească urgent sursele informaţiilor secrete apărute în presă

Donald Trump critică dur FBI, cerând să găsească urgent sursele informaţiilor secrete apărute în presă (Imagine: Hepta)

"FBI este total incapabil să oprească sursele care au dezvăluit informaţii despre siguranţa naţională, informaţii care au afectat de mult timp instituţiile noastre guvernamentale. Nici măcar nu reuşesc să găsească sursele de informaţii compromiţătoare din cadrul FBI", a transmis Donald Trump prin Twitter.

"Sunt oferite presei informaţii care pot avea consecinţe devastatoare pentru Statele Unite. Găsiţi ACUM sursele!", a insistat Donald Trump.

Deocamdată, Biroul Federal de Investigaţii nu a avut nicio reacţie la comentariile preşedintelui Statelor Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici