DRAMATIC: O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit în centrul Istanbulului din cauza ploii | VIDEO

O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit marţi într-un cartier rezidenţial din centrul Istanbulului din cauza unei ploi torenţiale care a durat câteva ore şi a distrus fundaţia clădirii, informează postul Asia News.

2241 afișări
Imaginea articolului DRAMATIC: O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit în centrul Istanbulului din cauza ploii | VIDEO

O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit în centrul Istanbulului din cauza ploii torenţiale | VIDEO

Clădirea, situată în districtul Sutluce din cartierul Beyoglu, a rămas suspendată in urma averselor căzute pe timpul nopţii care au pătruns în fundaţie.

La faţa locului au ajuns atât echipele de filmare, cât şi angajaţii municipalităţii şi forţele de securitate.

Din clădire nu au mai rămas decât câteva bucăţi de moloz şi un nor de praf.

Clădirea a fost deja evacuată, iar forţele de ordine au înconjurat zona, astfel că nimeni nu a fost rănit.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici