FOTO, VIDEO Atac în IERUSALIM după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni. Cel puţin patru morţi; atacatorul a fost ucis

Un camion a intrat duminică într-un grup de oameni la Ierusalim, atacul soldându-se cu cel patru morţi şi cinsprezece răniţi, au anunţat Poliţia şi serviciile de ambulanţă, citate de Le Figaro.

9320 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Atac în IERUSALIM după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni. Cel puţin patru morţi; atacatorul a fost ucis

FOTO, VIDEO Atac în IERUSALIM după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni. Cel puţin patru morţi; atacatorul a fost neutralizat (Imagine: Twitter)

Update 14:42 Patru persoane au murit şi multe altele au fost rănite după ce un camion a intrat duminică într-un grup de oameni, majoritatea soldaţi evrei, care se aflau în apropiere de promenada Armon Hanatziv din Ierusalim, au anunţat serviciile de salvare Magen David Adom, iar Poliţia a confirmat că atacatorul a fost ucis.

Cei decedaţi sunt trei femei şi un bărbat de aproximativ 20 de ani, relatează The Jerusalem Post.

Serviciile de salvare au anunţat că oferă îngrijiri altor 15 persoane rănite, una dintre ele aflându-se în stare gravă şi că îi transferă la spitalele din apropiere.

Poliţia a confirmat că atacatorul a fost ucis de unul dintre soldaţii aflat în persoanele din grup.

Autorităţile suspectează că atacul ar avea motivaţie teroristă.

Un paramedic care a ajuns la faţa locului a spus că "a văzut un camion care a lovit un grup de tineri care au coborât dintr-un autobuz în apropiere de postul de observaţie Armon Hanatziv".

"Aproximativ zece persoane zăceau pe jos lângă stradă. Unele erau blocate sub autobuz", a adăugat el.

 

 

Ştire iniţială Victimele sunt în principal soldaţi ai armatei israeliene.

Atacul a avut loc de-a lungul unei promenade publice cu vedere la zidurile oraşului vechi din Ierusalim, au precizat autorităţile.

Potrivit unor informaţii, şoferul vehiculului a fost împuşcat.

"Este un atac terorist (...)", a spus un purtător de cuvânt al Poliţiei pentru postul de radio israelian, informează Reuters.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici