Liderii statelor UE au ajuns la o înţelegere privind problema imigranţilor

Lideri statelor membre UE au ajung la un acord privind imigranţii, după zece ore de discuţii privind o problemă ce ameninţa zona de liberă circulaţie şi guvernul cancelarului german Angela Merkel, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2486 afișări
Imaginea articolului Liderii statelor UE au ajuns la o înţelegere privind problema imigranţilor

Liderii statelor UE au ajuns la o înţelegere privind problema imigranţilor

"Cei 28 de lideri UE au convenit asupra unor concluzii, inclusiv privind imigranţii", a declarat Donald Tusk, preşedintele Consiliului European.

Italia a ameninţat că va bloca orice înţelegere, inclusiv privind comerţul şi securitatea, dacă UE nu îi va îndeplini cererile privind imigranţii.

Liderul formaţiunii politice CSU şi ministrul german de Interne, Horst Seehofer, plănuieşte să refuze imigranţii care sunt deja înregistraţi în altă ţară UE. Acesta a fost de acord să îi ofere lui Merkel timp pentru a găsi o soluţie europeană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici