Un feribot a trebuit să se întoarcă în portul Pireu din Grecia după izbucnirea unui incendiu la bordul navei

Un feribot, cu 1.016 persoane la bord, a fost nevoit să se întoarcă în portul Pireu după izbucnirea unui incendiu la bordul navei care se îndrepta spre insula Creta, a anunţat Paza de coastă din Grecia, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

1039 afișări
Imaginea articolului Un feribot a trebuit să se întoarcă în portul Pireu din Grecia după izbucnirea unui incendiu la bordul navei

Un feribot a trebuit să se întoarcă în portul Pireu după izbucnirea unui incendiu la bordul navei

În jurul miezului nopţii de marţi spre miercuri, echipajul feribotului Eleftherios Venizelos, care se afla în acel moment în apropierea insulei Hydra, a anunţat autorităţile în legătură cu izbucnirea unui incendiu într-un compartiment pentru transportul de autovehicule.

Un oficial grec a declarat că feribotul a andocat la Pireu şi persoanele aflate la bord au fost evacuate. Până în acest moment nu sunt informaţii că ar fi fost înregistrate victime. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici