Aceasta este singura mâncare pe care familia regală britanică nu o comandă niciodată

Familia regală din Marea Britanie este cunoscută pentru eticheta şi bunul său gust. Totuşi, se pare că familia regală trebuie să fie atentă nu numai la manierele lor în timpul unei mese, ci şi la ce mănâncă.

6542 afișări
Imaginea articolului Aceasta este singura mâncare pe care familia regală britanică nu o comandă niciodată

Aceasta este singura mâncare pe care familia regală britanică nu o comandă niciodată (Imagine: Hepta)

Potrivit BBC, există un fel de mâncare pe care cei din familia regală nu au voie să îl comande niciodată la restaurant: crustacee.

Restricţia provine din faptul că acestea prezintă un risc mai mare de intoxicaţie alimentară decât majoritatea alimentelor. Familia este, de asemenea, sfătuită să evite carnea care este gătită în sânge, apa de la robinet în ţările străine şi mâncăruri extrem de exotice sau picante.

Citeşte mai multe pe Gustarte

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici