Coincidenţă TULBURĂTOARE în cazul incendiului din Clubul Colectiv: „Ziua în care murim”, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat în seara tragediei - VIDEO

Tragicul incident produs vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia 27 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi aproape 200 au fost răniţi, este însoţit de o coincidenţă tulburătoare, dată de titlul unei dintre piesele incluse pe albumul lansat în seara tragediei. Este vorba despre piesa "The Day We Die" (“Ziua în care murim”, n.r.), lansată de curând de trupa Goodbye to Gravity.

32461 afișări
Imaginea articolului Coincidenţă TULBURĂTOARE în cazul incendiului din Clubul Colectiv: „Ziua în care murim”, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat în seara tragediei - VIDEO

Coincidenţă TULBURĂTOARE în cazul incendiului din Clubul Colectiv: „Ziua în care murim”, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat în seara tragediei - VIDEO

În seara în care a izbucnit incendiul devastator, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Titlul uneia dintre piesele incluse pe acest album, "The Day We Die" (“Ziua în care murim”, n.r.),  prevesteşte, parcă, ceea ce avea să se întâmple în club, după cum au remarcat mai mulţi fani ai trupei pe reţelele de socializare online.

Printre versurile melodiei se regăsesc, totodată, trimiteri către foc şi moarte: „Let go and beg for freedom / Another row jumping into the flame” („Dezlănţuie-te şi roagă-te pentru libertate / Încă un rând sărind în flăcări”, n.r.) şi „We're not numbers we're free, we're so alive / Cause the day we give in is the day we die” („Nu suntem numere, suntem liberi, atât de vii / Căci ziua în care cedăm este ziua în care murim”).

Pe pagina clubului Colectiv se preciza că spectacolul va beneficia ”de un show de lumini customizat, precum şi de efecte pirotehnice şi decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului”: "Goodbye To Gravity lansează noul album «Mantras of War», vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum şi de efecte pirotehnice şi decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitaţi speciali, un after-party de Halloween marca GTG şi multe alte surprize!”.

Potrivit paginii de Facebook a Goodbye To Gravity, trupa rock este formată din cinci membri: Andrei Galut - voce, Alex Pascu - bass, Vlad Telea - chitară, Mihai Alexandru - chitară şi Bogdan Lavinius - tobe.

Cel mai recent bilanţ al incendiului izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv din Capitală indică 27 de morţi şi 146 de răniţi, dintre care o parte se află în stare foarte gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici