CONCERT "I Love the 90s" în Capitală: No Mercy, Snap, Culture Beat şi Animal X cântă pe 21 decembrie la Sala Polivalentă. Ce preţuri au biletele

No Mercy, Snap, London Beat, C&C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat şi Robin S, dar şi Delia şi Animal X vor cânta în cadrul evenimentului "I Love the 90s!", care se va desfăşura pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2291 afișări
Imaginea articolului CONCERT "I Love the 90s" în Capitală: No Mercy, Snap, Culture Beat şi Animal X cântă pe 21 decembrie la Sala Polivalentă. Ce preţuri au biletele

Animal X (Imagine: Facebook)

Organizatorii promit o seară incendiară, care va transforma Sala Polivalentă într-un uriaş ring de dans, animat de lumini şi lasere, dar şi de concursuri cu premii surpriză. Evenimentul îl va avea ca MC pe George Vintilă.

Biletele la "I Love the 90s" vor fi disponibile la următoarele preţuri şi categorii: VIP - 300 de lei, categoria I - 175 de lei, categoria a II-a - 100 de lei, categoria a III-a - 75 de lei şi vor putea fi achiziţionate începând de vineri de la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian", Teatrului Naţional Bucureşti, Teatrului de Comedie Bucureşti, din magazinul Unirea - parter, staţia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, precum şi online, la www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.MyTicket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.

"I Love the 90’s" este un eveniment marca SmarT eVents, susţinut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, Shark Energy Drink, The ONE, InStyle, apropo.ro, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions, şi este produs în parteneriat cu Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film "Dracula". Evenimentul este înscris în proiectul naţional CIADO "Muzica Anti Drog" 2012.

"Chiar dacă este un eveniment cu o reţetă europeană, nu poate fi naturalizat decât dacă îi adăugăm şi câteva ingrediente româneşti! Dintre trupele de succes de la sfârşitul anilor 90, Delia şi Animal X au fost preferaţii noştri pentru aceasta ediţie! Sperăm ca la ediţiile următoare să atragem mai mulţi dintre cei care erau în topuri în acea perioadă", declară Anca Rebegea, managing partner Smart Events.

London Beat şi-au început cariera în Olanda, odată cu succesul piesei "There's a Beat Going On". Cel mai mare hit, "I've Been Thinking About You", a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 şi în topurile Hot Dance Music/Club Play în 1991.

No Mercy au debutat în 1996 cu un album care a dat două hituri de Top Billboard: "Where Do You Go" (locul 5) şi "Please Don t Go" (locul 21). Cu remake-ul lor după piesa "Kiss You All Over" au ocupat primul loc în Hot Dance Club Play în 1998.

C&C Music Factory reprezintă unul dintre numele dominante în topurile de muzică dance ale anului 1991 şi o prezenţă cerută pe ringurile de dans cu piese precum "Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)", "Here We Go", "Things That Make You Go Hmmmm...".

Culture Beat - o trupă care revine cu plăcere în România, la fel ca şi celelalte - a cunoscut succesul în 1993, odată cu lansarea single-ului "Mr.Vain". Ulterior single-urile "Got to Get It" şi "Anything" au devenit hit-uri pan-europene. "Serenity", cel de-al doilea album, le-a adus un premiu ECHO pentru a fi cea mai bună apariţie germană.

Snap!, cea mai de succes trupă dance germană din istorie, a cântat şi în deschiderea concertui pe care Michael Jackson l-a susţinut în 1992 la Bucureşti. Cu binecunoscuta piesă "The Power" numele de Snap! a devenit, practic peste noapte, o marcă a calităţii pentru muzica dance de top, confirmată de piesele care i-au urmat - "Oops Up", "Cult Of Snap" şi "Mary Had A Little Boy".

ICE MC a dat lovitura în 1989, cu piesa "Easy", care a ajuns până pe locul 5 în topurile europene şi a fost un success răsunător în Africa de Sud. "Ice N' Green" este cel mai bine vândut album şi inlcude cu trei hituri: "Take Away The Colour" (1993), "Think About The Way" şi "It's A Rainy Day" (ambele 1994). În piesele compuse de el între 1989 şi 1995, vocea feminină a fost asigurată de Alexia.

Fragma este o trupă înfiinţată în 1998 de fraţii Dirk şi Marco Duderstadt. "Toca Me", primul single, a ajuns pe primul loc în mai multe topuri din lume şi locul 11 în topul single-urilor din Marea Britanie.

Robin S a fost o "abonată" a primelor poziţii ale topurilor în anii 90. Primul ei single, "Show Me Love" a ajuns pe primul loc în Hot Dance Music/ Club Play şi în Hot Dance Singles Sales şi pe locul 5 în Billboard Hot 100.

Animal X este prima trupă românească premiată la MTV Europe Music Awards. Are peste 10 ani de experienţă scenică, 8 albume de studio şi hit-uri printre care: "N-am crezut", "Pentru ea", "Mai mult ca oricând", "Să pot ierta", "Băieţi derbedei", "Balada", "Nisip purtat de vânt". Cel mai nou single se intulează "Doar tu şi eu" şi a fost lansat în 2012.

Delia a cunoscut succesul în calitate de membră a trupei N&D. Începând cu 2003, s-a consacrat unei cariere muzicale solo. Este absolventă a liceului de muzică "Dinu Lipatti", unde a studiat flaut şi pian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici