Ştefan Bănică anunţă deja primele concerte de Crăciun

Ştefan Bănică continuă tradiţia concertelor extraordinare de Crăciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv, şi va susţine o serie de spectacole intitulate "Alerg printre stele" pe 13, 14 şi 15 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează biroul de presă al artistului.

207 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică anunţă deja primele concerte de Crăciun

Ştefan Bănică anunţă deja primele concerte de Crăciun (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

În zilele anunţate, începând cu ora 19.30, spectatorii sunt aşteptaţi la un spectacol cu o atmosferă de poveste, pentru a petrece împreună seri de neuitat, pline de emoţie, bucurie şi energie.

De peste un deceniu, concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică reprezintă un mod tradiţional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera magică a Crăciunului. Prin spectaculozitatea şi complexitatea producţiei, concertele de Crăciun marca Ştefan Bănică reprezintă un eveniment-reper pentru luna decembrie. Ştefan Bănică a stabilit adevărate recorduri pentru România prin concertele sale de Crăciun: 7 show-uri de amploare susţinute consecutiv la Sala Palatului.

"Alerg printre stele" este un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane uriaşe, efecte grafice, invitaţi-surpriză, dans şi interpretări de excepţie.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Opera Română, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, staţia de metrou Unirii 1, magazinele Unirea (parter), Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Flanco, Diverta, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Cu mii de concerte în întreaga ţară, peste 240.000 de spectatori doar la show-urile sale de Crăciun, 48 de concerte de Crăciun «sold out» la Sala Palatului, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi artisti din România, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici