Top 18 ţări unde femeile trăiesc cele mai tari senzaţii. Harta orgasmului

Sigurd Vedal a realizat prin intermediul site-ului său de întâlniri, VictoriaMilan.com, un sondaj care a reunit 8307 de femei active sexuale. Cercetarea a oferit răspunsuri surprinzătoare. În top 18 nu se regăseşte însă şi România.

13033 afișări
Imaginea articolului Top 18 ţări unde femeile trăiesc cele mai tari senzaţii. Harta orgasmului

Harta orgasmului. Ţările unde femeile trăiesc cele mai tari senzaţii

Dacă femeile din Belgia, Franţa şi Irlanda par să trăiască momente furtunoase în dormitor şi să se bucure cel mai des de senzaţiile oferite de orgasm, cele din Finlanda încearcă să se mulţumească cu calitatea, nu cu calitatea.

1. Belgia
Belgienii sunt cunoscuţi în special pentru talentul lor culinar, iar ciocolata şi vafele vorbesc de la sine, însă femeile nu pierd timpul nici în dormitor. Acestea au găsit modul ideal de a arde calorii, aşa că ajung la orgasm de 13,86 ori pe săptămână.

2. Franţa
Nu mai e un secret pentru nimeni că francezii iubesc să facă dragoste şi că bărbaţii sunt cei mai buni amanţi din lume, aşa că le oferă partenerele lor 11, 34 de orgasme pe săptămână.

3. Irlanda
Şi irlandezele par să fie norocoase la acest capitol. Ele ajung să fie în extaz de10,64 ori în şapte zile. Vremea rea din Irlanda oferă cuplurilor o scuză corectă pentru a petrece mai mult timp în dormitor.

4. Anglia
În spatele uşilor închise, englezii nu sunt atât de rezervaţi pe cât îşi doresc să pară. Femeile din Anglia au orgasm de 9.87 ori în şapte zile.

5. Spania
Spaniolii îşi folosesc flerul şi pasiunea şi în dormitor, aşa că nu uită niciodată să îşi ducă partenerele pe culmile plăcerii. În medie, spanioloaicele spun că au orgasm de 9,73 ori pe săptămână.

Vedeţi restul clasamentului pe csid.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici