VIDEO Un poliţist din Oradea a oprit traficul pentru ca mai multe RĂŢUŞTE să treacă strada. Imaginile au devenit VIRAL

Gestul unui poliţist din Oradea, care a oprit traficul rutier, marţi dimineaţa, pentru ca o raţă cu bobocii ei să treacă strada, este intens comentat pe reţelele de socializare.

5660 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un poliţist din Oradea a oprit traficul pentru ca mai multe RĂŢUŞTE să treacă strada. Imaginile au devenit VIRAL

VIDEO Un poliţist din Oradea a oprit traficul pentru a lăsa RĂŢUŞTELE să treacă strada. Imaginile au devenit VIRAL (Imagine: Facebook Poliţia Română)

Toată scena a fost surprinsă de un internaut, care a postat filmuleţul pe Facebook, iar în scurt timp înregistrarea a devenit viral.

Omul legii a urmărit cu atenţie ca răţuştele să treacă în siguranţă pe carosabil, iar când vreo trei boboci s-au poticnit în bordură, n-a stat pe gânduri şi a sărit să îi ajute.

Potrivit Bihor Online, cazul răţuştelor ajutate să treacă strada a ajuns rapid în atenţia Inspectoratului General de Poliţie.

„Poliţistul zilei este colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Bogdan Mutu, care, în această dimineaţă, a ajutat o familie de raţuşte să traveseze strada, în siguranţă. Acesta are 32 de ani şi lucrează la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Oradea. Poliţistul şi-a început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor în anul 2007, din anul 2010 fiind poliţist rutier”, transmite Poliţia Română pe pagina de Facebook

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici