Augustin Zegrean, fost preşedinte al CCR, nu va fi pe listele PNL la parlamentare, liberalii considerând că este etichetat ”băsist”

Liderii PNL au decis să nu susţină candidatura fostului preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean la alegerile parlamentare din această toamnă pe motiv că a rămas cu o etichetă foarte puternică legată de Traian Băsescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

685 afișări
Imaginea articolului Augustin Zegrean, fost preşedinte al CCR, nu va fi pe listele PNL la parlamentare, liberalii considerând că este etichetat ”băsist”

Augustin Zegrean, fost preşedinte al CC, nu va fi pe listele PNL la parlamentare, liberalii considerând că este etichetat ”băsist” (Imagine Liviu Adascalitei / Mediafax Foto)

Decizia a fost luată marţi în şedinţa conducerii centrale a PNL, care este în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean a declarat recent pentru MEDIAFAX că a acceptat să candideze la alegerile parlamentare pe listele organizaţiei PNL Bistriţa Năsăud, precizând că lista nu este definitivă.

"Da, am acceptat (să candidez pe listele PNL-n.r.), dar lista nu este încă definitivă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Augustin Zegrean.

În luna iunie, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean a fost luat în calcul pentru a prelua conducerea organizaţiei PNL Bistriţa Năsăud în cadrul unor discuţii informale purtate în interiorul filialei, potrivit senatorului liberal Dorin Dobra.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici