Băsescu după demisia lui Oprea: Iohannis utilizează excesiv strada pentru a-şi atinge obiectivele

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, l-a acuzat luni pe şeful statului, Klaus Iohannis, că foloseşte strada şi emoţia colectivă a morţii dramatice a propriilor cetăţeni pentru a-şi atinge obiectivele.

2812 afișări
Imaginea articolului Băsescu după demisia lui Oprea: Iohannis utilizează excesiv strada pentru a-şi atinge obiectivele

Băsescu după demisia lui Oprea: Iohannis utilizează excesiv strada pentru a-şi atinge obiectivele

''Domnul Preşedinte Klaus Iohannis este într-o eroare fundamentală. Utilizează excesiv 'strada' şi emoţia colectivă a morţii dramatice a propriilor cetăţeni, pentru a-şi atinge obiectivele politice. Jocul este extrem de periculos şi nu are nimic comun cu democraţia, cu statul de drept, dar nici cu omenia. Domnule Preşedinte, opriţi-vă!'', a scris Băsescu pe Facebook luni seara.

Reacţia vine după ce luni senatorul Gabriel Oprea şi-a depus demisia, gest cerut public de protestatari şi de preşedintele Klaus Iohannis.

Cazul senatorului Gabriel Oprea ar trebui asumat de cei care au creat UNPR, "care l-au creat pe Gabi Oprea şi care au dat impresia că deasupra lui e numai cerul", a afirmat joi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, o aluzie la Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici