Casa Albă a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti

Casa Albă a trimis spre aprobare Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite în România, se arată într-un comunicat emis marţi de Administraţia de la Washinghton.

780 afișări
Imaginea articolului Casa Albă a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti

Casa Albă a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti

Numele lui Zuckerman apare într-o listă de nominalizări trimisă Senatului de Casa Albă.

Nominalizarea lui Zuckerman urmează să fie discutată în Comisia de Relaţii Externe a Senatului american.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat pe data de 24 iulie că intenţionează să-l nominalizeze pe Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti.

Potrivit comunicatului emis în acel moment, Zuckerman, care a emigrat din România în Statele Unite atunci când avea vârsta de zece ani, a fost admis în baroul din New York în anul 1984, şi este partener al firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Zuckerman este şi un membru al comisiei din cadrul Kids Corp., o organizaţie non-profit care ajută copiii defavorizaţi din Newark, New Jersey.

Casa Albă a precizat că Zuckerman este fluent în limba română şi a studiat la Massachusetts Institute of Technology şi New York Law School.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici