Cererea de înregistrare a noului nume al partidului lui Tăriceanu, respinsă de Tribunalul Bucureşti

Tribunalul Bucureşti a respins, luni, solicitarea formulată de Partidul Naţional al Mediului, preluat de gruparea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, pentru transformarea acestuia în Partidul Liberal Reformator prin modificarea Statutului, a denumirii şi a programului politic.

951 afișări
Imaginea articolului Cererea de înregistrare a noului nume al partidului lui Tăriceanu, respinsă de Tribunalul Bucureşti

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Gruparea condusă de Călin Popescu Tăriceanu a solicitat transformarea Partidului Naţional al Mediului în Partidul Liberal Reformator printr-o cerere depusă la Tribunalul Bucureşti în 14 august pentru modificarea statutului, a programului politic şi a denumirii partidului.

Tribunalul Bucureşti a respins însă luni solicitarea, însă decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Contactat de MEDIAFAX, secretarul general al PLR, Daniel Chiţoiu, a precizat că va contesta decizia Tribunalului, după ce se va da motivarea instanţei.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatură la prezidenţiale ca independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici