Ciolacu despre boicotul din muzee: Nu răspund la astfel de şantaje

„Nu răspund la astfel de şantaje”, este răspunsul premierului Marcel Ciolacu la anunţul unor muzee care nu participă la ediţia jubiliară a Nopţii Muzeelor: „Dacă e nevoie, voi apela la alţi miniştri şi mergem noi şi avem grijă de muzee în Noaptea Muzeelor”.

578 afișări
Imaginea articolului Ciolacu despre boicotul din muzee: Nu răspund la astfel de şantaje

Întrebat la Constanţa despre faptul că mai multe muzee nu participă la Noaptea Muzeelor, Marcel Ciolacu a răspuns că a vorbit cu ministrul Raluca Turcan.

„Şi eu sunt nemulţumit de foarte multe lucruri, dar nu-mi permit să boicotez nişte copii să viziteze muzee. Prin intermediul dumneavoastră fac un apel: să îşi facă serviciul pentru care sunt angajaţi. La un asemenea şantaj eu nu voi răspunde! Calea cea mai corectă este ca în perioada următoare să ne aşezăm la masă şi dânşii să îşi facă slujba pentru care sunt plătiţi de către noi toţi”, a spus premierul.

Ciolacu a adăugat că înţelege că este an electoral, dar anunţă oficial reprezentanţii muzeelor că nu răspunde la şantaj: „Dacă e nevoie voi apela la alţi miniştri şi mergem noi şi avem grijă de muzee în Noaptea Muzeelor, nu am nicio problemă”.

Angajaţii mai multor muzee nu intenţionează să participe la Noaptea Muzeelor, acuzând discriminări salariale majore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici