Dăncilă, discuţii cu Prinţul Charles despre protejarea drepturilor românilor din Marea Britanie

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu Prinţul Charles, în cadrul întrevederii prim-ministrul precizând că protejarea drepturilor şi intereselor cetăţenilor români care trăiesc în Marea Britanie reprezintă o prioritate pentru Guvern.

3507 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, discuţii cu Prinţul Charles despre protejarea drepturilor românilor din Marea Britanie

Dăncilă, discuţii cu Prinţul Charles despre protejarea drepturilor românilor din Marea Britanie

"Cei doi interlocutori au discutat într-o atmosferă cordială despre dezvoltarea rurală integrată, despre importanţa menţinerii echilibrului dintre tradiţie şi modernitate, precum şi despre activitatea în România a Alteţei Sale Regale, Prinţul Charles, care, de douăzeci de ani, se implică în promovarea tradiţiilor româneşti", se arată într-un comunicat al guvernului remis MEDIAFAX.

Printre subiectele abordate au fost cele privind situaţia economică din România, agenda regională, dar şi teme de interes comun pentru perioada actuală, precum cea a Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene şi a arhitecturii generale europene post-Brexit.

"În acest context, premierul Viorica Dăncilă a subliniat că protejarea drepturilor şi intereselor cetăţenilor români care trăiesc în Marea Britanie reprezintă o prioritate pentru Guvern", se mai arată în comunicat.

Premierul Dăncilă a exprimat recunoştinţa pentru contribuţia Alteţei Sale Regale Charles, Prinţ de Wales, la promovarea patrimoniul cultural, imaginii şi frumuseţii naturale a ţării noastre, a tradiţiilor, autenticităţii şi biodiversităţii zonelor rurale din România.

Prinţul Charles a avut o întrevedere şi cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici