Firea: Săptămâna viitoare se va stabili dacă modificarea codurilor penale se va face prin OUG

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a declarat, vineri, că săptămâna viitoare se va lua o decizie cu privire la posibilitatea ca modificarea codurilor penale să se facă prin OUG, afirmând că liderii partidului se vor consulta cu experţi din domeniu juridic.

3252 afișări
Imaginea articolului Firea: Săptămâna viitoare se va stabili dacă modificarea codurilor penale se va face prin OUG

Firea: Săptămâna viitoare se va stabili dacă modificarea codurilor penale se va face prin OUG

“Se va lua o decizie în acest sens, nu pot să fac speculaţii”, a spus Gabriela Firea, întrebată dacă s-a discutat în cadrul CEx posibilitatea emiterii unei ordonanţe de urgenţă pentru adoptarea Codurilor penale.

Vicepreşedintele PSD a afirmat că săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire, la partid, cu experţi din domeniul juridic pentru a se stabili dacă modificarea Codurilor penale se va face prin procedură parlamentară sau prin OUG.

“După CEx, când s-au stabilit principiile de bază care au fost deja transmise în comunicatul de presă şi explicate de domnul preşedinte, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire a experţilor din domeniul juridic, a colegilor noştri parlamentari, miniştri şi se va lua o decizie în acest sens”, a precizat Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici