Grindeanu, despre apelul lui Ciolacu la Piedone: Vorbim de maximizarea şanselor

„Vorbim de un bazin electoral de stânga, de doi oameni care îşi iau voturile din acest bazin şi de maximizarea şanselor”, spune Sorin Grindeanu, după ce Marcel Ciolacu a făcut, marţi, un apel către Cristian Popescu Piedone şi i-a cerut să se aşeze la masa discuţiilor.

95 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre apelul lui Ciolacu la Piedone: Vorbim de maximizarea şanselor

„În acest moment, nu e un secret că e un bazin electoral de stânga la Bucureşti care pare a fi accesat şi de către dna Firea şi de către dl. Piedone. Soluţia adoptată de noi, aceea de a candida dna. Firea, ne dă o anumită siguranţă că votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru, Gabriela Firea. Dar, anticipând, o bătălie extrem de strânsă între aceşti contracandidaţi şu atunci va conta fiecare procent. E normal să avem un dialog cu toţi cu care putem avea un dialog. Dacă preşedintele partidului a făcut acest apel, cine sunt eu să-l contrazic? Vorbim de un bazin electoral de stânga, vorbim de doi oameni care îşi iau voturile în principal din acest bazin şi vorbim de maximizarea şanselor”, spune Sorin Grindeanu, după ce liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marţi, un apel către Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorul 5 şi candidat la Primăria Capitalei, şi i-a cerut acestuia să renunţe la orgolii şi să se aşeze la masa discuţiilor pentru a face „ce este cel mai bine pentru Bucureşti”.

Grindeanu mai spune că PSD vrea să câştige alegerile şi la Bucureşti, vrea să câştige majoritatea consiliilor judeţene din ţară.

„PSD va avea mult mai multe consilii judeţene decât a avut după alegerile locale din 2020. În 2020, urmare a alegerilor, noi am avut 20 de consilii judeţene. Eu vă spun că vom avea cu vreo 20% mai mult, (...) minimum 24-25 de consilii judeţene”, conchide Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici