Guvernul va da OUG pentru a putea plăti datoriile TVR la EBU -15 milioane de euro

Legislaţia actuală va fi modificată prin OUG, probabil miercuri, astfel încât datoria TVR la EBU acumulată în perioada 2008-2016, şi care se ridică la 17 milioane de franci elveţieni (peste 15 milioane de euro) să poată fi catalogată drept "datorie publică" şi să fie plătită de la bugetul de stat.

1889 afișări
Imaginea articolului Guvernul va da OUG pentru a putea plăti datoriile TVR la EBU -15 milioane de euro

Guvernul va da OUG pentru a putea plăti datoriile TVR la EBU -15 milioane de euro (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

"Legea va fi schimbată prin ordonanţă de urgenţă, cel mai probabil în şedinţa viitoare a Guvernului, astfel încât cadrul legal să permită catalogarea datoriei TVR la EBU ca fiind o datorie publică. Astfel se va da posibilitate Executivului să o plătească de la bugetul de stat fără a fi considerat ajutor de stat", au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici