Nicuşor Dan: Principalul contracandidat rămâne Piedone. Mă aştept ca simpatizanţii PNL să mă voteze

„Cristian Popescu Piedone rămâne principalul contracandidat”, afirmă Nicuşor Dan. El afirmă că se aşteaptă ca mulţi dintre electorii PNL să îl voteze pe el, „chiar dacă consideră că Sebastian Burduja e mai bun”.

509 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Principalul contracandidat rămâne Piedone. Mă aştept ca simpatizanţii PNL să mă voteze

Nicuşor Dan: Principalul contracandidat rămâne Piedone. Mă aştept ca simpatizanţii PNL să mă voteze

„Cristian Popescu Piedone şi Gabriela Firea împart acelaşi bazin electoral. În opinia mea, (...) Cristian Popescu Piedone rămâne principalul contracandidat. În oricare dintre variante, fie că se retrage (Cristian Popes u Piedone - n.r.), fie că rămâne în cursă, e foarte importantă informarea oamenilor cu ceea ce s-a întâmplat în aceşlti ani şi e foarte, foarte importantă mobilizarea, pentru că sunt bazine relativ egale - PSD şi anti-PSD. Care vin mai mulţi la vot vor avea câştig de cauză”, spune Nicuşor Dan.

El afirmă că nu va ataca PNL şi candidatul Sebastian Burduja în perspectiva unei colaborări ulterioare cu liberalii.

„Eu îmi doresc foarte tare ca în majoritatea pe care o vom crea să participe PNL. Nu cred că e productiv să ne spunem lucruri care, evident, vor rămâne. (...) În toţi aceşti trei ani şi jumătate, dar mai ales acum, în perspectiva alegerilor, relaţia mea cu publicul PNL a fost foarte importantă. Am lucrat, prin tot ce am făcut, să le satisfac aşteptările. Nu o să atac PNL şi pe Sebastian Burduja în această campanie”, adaugă primarul general.

De asemenea, Nicuşor Dan afirmă că se aşteaptă ca mulţi dintre simpatizanţii PNL să îl voteze pe el la Primăria Capitalei.

„În contextul actual, partidul are un candidat şi persoanele care conduce acest partid vor susţine acest candidat, însă pentru oamenii, simpatizanţii PNL din Bucureşti, în condiţiile în care noi ne-am învăţat ce înseamnă alegeri într-un singur tur, mă aştept ca mulţi dintre oamenii care votează PNL să mă voteze, chiar dacă consideră că Sebastian Burduja e mai bun. (...) Eu am susţinut întotdeauna că alegerile democratice sunt în două tururi”, menţionează Dan.

Întrebat dacă există un blat, aşa cum se vehulează, el a spus: „Dacă e un plan, mie nu mi-a spus nimeni”.

Nicuşor Dan candidează independent la Primăria Capitalei, susţinut de Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici