Premierul Dacian Cioloş, ministrul Muncii şi cel al Finanţelor, discuţii pe Legea salarizării

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, luni dimineaţă, cu ministrul Muncii, Ana Costea, şi ministrul Finanţelor, Anca Dragu, pentru a discuta despre proiectul Legii salarizării unitare, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

1926 afișări
Imaginea articolului Premierul Dacian Cioloş, ministrul Muncii şi cel al Finanţelor, discuţii pe Legea salarizării

Premierul Dacian Cioloş, ministrul Muncii şi cel al Finanţelor, discuţii pe Legea salarizării

"Premierul s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor şi ministrul Muncii pentru a discuta pe marginea proiectului Legii salarizării unitare", au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Şeful Executivului a afirmat duminică, la Pro Tv, că în zilele următoare Legea salarizării va fi finalizată iar proiectul acesteia va fi pus în dezbatere publică.

"Ceea ce facem acum şi sper eu că săptămâna viitoare să fim în măsură să punem în dezbatere publică un prim proiect de lege a salarizării unitare. Vedem acum marjele de creştere a bugetului salarizării pe care îl avem pe următorii patru ani şi cu acele marje obiectivul este să ducem salariile mai mici şi dezechilibrele salariilor mai mici în sus. Salariile care deja sunt mari în unele ministere nu le vom putea creşte", a declarat premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici