Premierul Victor Ponta, în vacanţă în Statele Unite ale Americii - FOTO

Premierul Victor Ponta a plecat în Statele Unite ale Americii, unde îşi va petrece vacanţa, alături de familie, el fiind surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, potrivit unei imagini postate pe reţeaua de socializare Facebook.

2556 afișări
Imaginea articolului Premierul Victor Ponta, în vacanţă în Statele Unite ale Americii - FOTO

Victor Ponta (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Victor Ponta a anunţat că pleacă, miercuri, în concediu de odihnă, împreună cu familia, în afara ţării, dar nu în Turcia, precizând că urmează să revină în România în data de 9 august.

Potrivit unei imagini postate pe Facebook de Magda Bistriceanu, fostă membră PSD, Victor Ponta se află la Miami, el fiind surprins într-o cafenea, alături de fiul său.

Într-o declaraţie făcută miercuri seară, la B1 TV, în care critică atitudinea preşedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, Traian Băsescu a declarat că "dacă nu era la Miami, Ponta l-ar fi chemat pe Liviu Dragnea şi i-ar fi spus că, dacă mai îndrăzneşte să facă anunţuri publice care vizează activitatea miniştrilor, demisionează".

“Dacă nu era la Miami, cu certitudine, aşa gândesc eu, l-ar fi chemat (Ponta -n.r.) şi i-ar fi spus: «Uite, băiatu’, ştii care e treaba? Eu stau aici ca să mai fiţi la guvernare. Dacă mai îndrăzneşti o singură dată să mai faci anunţuri de-astea, aţi pierdut guvernarea». Eu vă spun ce aş fi făcut eu (…) Apoi, aş fi spus şi partidului: «Am avut o discuţie cu domnul Dragnea, l-am atenţionat că nu e şeful miniştrilor. Dacă o singură dată îndrăzneşte să facă anunţuri  publice care vizează activitatea miniştrilor, îl las»", a declarat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici