PSD ia distanţă de Piedone: Este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid

Este „improbabil” ca PSD şi PNL să susţină la alegerile pentru Primăria Capitalei candidatul unui alt partid cu care coaliţia nu are un acord politic, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.

190 afișări
Imaginea articolului PSD ia distanţă de Piedone: Este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid

PSD se delimitează de Piedone: Este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid

„Cel puţin pentru mine, este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid cu care coaliţia PSD PNL nu are un acord politic. Domnul Piedone este candidatul PUSL, este preşedintele acelui partid şi în consecinţă este susţinut politic de acel partid. Nu văd cum am putea noi, care avem un candidat, să susţinem candidatul unui alt partid”, spune Lucian Romaşcanu.

Întrebat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu va rămâne candidat şi nu va renunţa, Romaşcanu afirmă că este „decizia strict a dumnealui”.

„Dar a repetat în nenumărate rânduri că nu are nicio intenţie să se retragă. Eu înţeleg, sunt sondaje, startul a fost mai greu, s-a pornit târziu, am anunţat târziu, dar asta nu înseamnă că nu avem forţa necesară să recuperăm. Vedem că există o creştere, e o creştere organică, nu este o creştere conjuncturală, din punctul meu de vedere. Trebuie să ne jucăm şansa până la capăt”, înicheie Romaşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici