Accident între mai multe maşini la intrarea în Capitală, de pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Trafic deviat

Mai multe maşini au fost implicate într-un accident, marţi, la intrarea în Bucureşti, dinspre Autostrada A1, două persoane fiind rănite. Traficul în zona este blocat, iar circulaţia către Capitală a fost deviat prin Bolintin.

2864 afișări
Imaginea articolului Accident între mai multe maşini la intrarea în Capitală, de pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Trafic deviat

Accident între mai multe maşini la intrarea în Bucureşti, de pe A1. Trafic deviat

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia este întreruptă pe sensul către Capitală, la kilometrul 13, în urma unui accident în care au fost implicate mai multe autovehicule.

În urma impactul faţă-spate, două persoane au fost rănite.

Traficul rutier către Bucureşti a fost deviat de la kilometrul 23 al autostrăzii, prin localitatea Bolintin, pe DJ 401A.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici