Calendarul înscrierilor la creşă şi la grădiniţă. Ministerul explică procedurile

Ministrul Educaţiei Ligia Deca a anunţat marţi că în curând încep înscrierile la creşă şi grădiniţă şi a prezentat calendarul de completare şi depunere a cererilor.

243 afișări
Imaginea articolului Calendarul înscrierilor la creşă şi la grădiniţă. Ministerul explică procedurile

Calendarul înscrierilor la creşă şi grădiniţă. Ministerul explică procedurile

„În curând, încep înscrierile la creşă, grădiniţă şi în serviciile complementare de educaţie timpurie. Pentru a veni în sprijinul părinţilor vom publica, în curând, un material cu cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri legate de înscrieri”, a scris, marţi, pe Facebook, Ligia Deca.

Potrivit calendarului prezentat pe reţeaua de socializare, reînscrierile vor avea loc în perioada 20-24 mai, iar în 24 mai vor fi afişate rezultatele şi locurile rămase libere după etapa de reînscrieri.

Prima etapă de înscrieri se va desfăşura între 27 mai şi 14 iunie, iar a doua între 17 iunie şi 5 iulie.

Etapa de ajustări este programată între 19 şi 29 august.

Ministrul anunţă că la creşă pot fi înscrişi copii de la 3 luni la 3 ani, iar la grădiniţă cei cu vârste între 3 şi 6 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici