Deputatul Ciucă, al cărui cabinet notarial apare în dosarul Boldea: "Nu am combinaţii cu Boldea"

Deputatul conservator Bogdan Ciucă, al cărui cabinet notarial apare menţionat în dosarul deputatului Mihail Boldea, susţine că nu a încheiat niciun act pentru deputatul urmărit internaţional sau pentru cineva trimis de acesta.

362 afișări
Imaginea articolului Deputatul Ciucă, al cărui cabinet notarial apare în dosarul Boldea: "Nu am combinaţii cu Boldea"

Deputatul Ciucă, al cărui cabinet notarial apare în dosarul Boldea: "Nu am combinaţii cu Boldea" (Imagine:Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Nu am nicio afacere cu domnul Boldea. Eu nu i-am încheiat niciun act în care este parte domnul Boldea sau cineva trimis de domnul Boldea. În biroul meu lucrează 20 de persoane şi una dintre persoane a încheiat nişte acte. Acum este martor. Eu nu ştiu ce a făcut domnul Boldea, dar înţeleg din toată povestea asta că niciun fals nu este făcut la notar. S-au făcut acte în mai multe birouri notariale", a declarat pentru gândul Ciucă.

Potrivit acestuia, falsurile de care Boldea şi membriii presupusei sale reţele s-ar fi folosit au fost făcute anterior notificării notariale, la Curtea de Arbitraj şi la instanţa de judecată.

Ciucă a adăugat că niciun act notarial nu este contestat în dosarul Boldea.

"Nu veţi vedea niciun notar ca fiind învinuit şi toţi sunt martori pentru că ei nu aveau de unde să ştie. Actele încheiate sunt în regulă, nu sunt contestate actele de la biroul notarial", a subliniat deputatul conservator Bogdan Ciucă.

El a precizat că îl cunoştea pe Mihail Boldea, deoarece amândoi sunt gălăţeni, jurişti şi deputaţi. Bogdan Ciucă a declarat însă că nu are o relaţie de prietenie cu Boldea.

"Ne ştim, ne salutăm, ne cunoaştem, dar nu ne vizităm. Nu am fost niciodată la el acasă. Nu am combinaţii cu domnul Boldea. Tot ce ştiu despre acest scandal este ce a apărut în presă", a descris Ciucă relaţia pe care o avea cu parlamentarul fugar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici