DNA ridică documente de la Spitalul Judeţean din Deva

DNA ridică documente de la Spitalul Judeţean din Deva, acestea vizând organizarea unor concursuri care au avut loc în unitatea sanitară începând din anul 2013, transmite corespondentul MEDIAFAX.

795 afișări
Imaginea articolului DNA ridică documente de la Spitalul Judeţean din Deva

DNA ridică documente de la Spitalul Judeţean din Deva (Imagine: Liviu Adascalitei/ Arhiva Mediafax Foto)

Directorul Spitalului Judeţean Deva, Livia Oros, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că la unitatea medicală au ajuns doi ofiţeri de la DNA Alba, care au solicitat o serie de documente.

"Colegii mei vor pregăti copii după documente. Nu ştiu dacă este un dosar în care se fac cercetări in rem sau pe anumite persoane, pentru că nu mi-au comunicat explicit”, a declarat Livia Oros.

Sursa citată a confirmat că este vorba şi despre documente care vizează organizarea unor concursuri care au avut loc la spital începând din anul 2013, când conducerea spitalului era asigurată de Călin Laza.

Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Călin Laza, a declarat, pentru MEDIAFAX, că şi în anii trecuţi au avut loc controale similare.

”Anul trecut am avut trei controale de audit, un control al Corpului de Control al Consiliului Judeţean Hunedoara şi au fost doar probleme minore, de organizare”, a spus Călin Laza.

Fostul manager a adăugat că el nu a fost contactat de ofiţeri, afirmând însă că astfel de controale ale celor de la DNA au avut loc şi în trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici