Efectele ploilor: Pe trei drumuri naţionale traficul este oprit, iar pe două se circulă cu dificultate

Traficul este oprit, luni, pe trei drumuri naţionale, în judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, şi se circulă îngreunat pe două drumuri din Bacău şiNeamţ, din cauza ploilor care au avut loc în ultimele săptămâni, potrivit Centrului Infotrafic.

1014 afișări
Imaginea articolului Efectele ploilor: Pe trei drumuri naţionale traficul este oprit, iar pe două se circulă cu dificultate

Pe trei drumuri naţionale traficul este oprit, pe două se circulă îngreunat, după ploi

Astfel, pe trei tronsoane de drumuri naţionale circulaţia este întreruptă. Este vorba de DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna, de DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, judeţul Suceava şi de DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe două drumuri naţionale. Este vorba de DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, acolo unde s-a surpat terasament pe o distanţă de 100 metri, în judeţul Bacău şi pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, acolo unde, de asemenea, s-a surpat terasament pe o distanţă de 30 metri, în judeţul Neamţ.

În continuare, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului, pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulau însă doar garniturile unui operator privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici