Klaus Iohannis a participat, alături de soţia sa, la slujba de Crăciun de la o biserică din Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineaţă, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de Crăciun de la o biserică din municipiul Sibiu, el urându-le românilor ”Crăciun fericit!”.

1673 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a participat, alături de soţia sa, la slujba de Crăciun de la o biserică din Sibiu

Klaus Iohannis a participat, alături de soţia sa, la slujba de Crăciun de la o biserică din Sibiu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

La intrarea în Biserica parohială romano-catolică "Sf. Treime” din Sibiu, Klaus Iohannis le-a urat românilor ”Crăciun fericit”, refuzând să răspundă la întrebările jurnaliştilor care îl aşteptau.

După terminarea slujbei, şeful statului a ieşit din biserică alături de soţia sa, Carmen, el fiind aplaudat de mai multe persoane.

Iohannis a mers apoi să joace tenis la un club din oraş.

Preşedintele a ajuns la Sibiu încă de marţi seară, când a participat la slujba din Ajun.

Iohannis a oferit, în Ajunul Crăciunului, o tabletă unei adolescente de 14 ani a cărei mamă este plecată la muncă în Italia, pentru ca fata să poată vorbi cât mai des cu familia sa pe Skype, şeful statului postând un filmuleţ pe Facebook.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici