Video Mai mulţi copaci doborâţi de VIJELIE, la Piteşti. Cinci maşini au fost avariate | FOTO, VIDEO

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vijelie, duminică, în mai multe zone ale oraşului Piteşti, cinci maşini fiind avariate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1050 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, copacii doborâţi de vijelie au avariat două maşini pe strada Exerciţiu, una pe strada Fraţii Goleşti şi alte două pe strada Tineretului.

Toate cele cinci maşini erau parcate.

Nu s-au înregistrat victime, potrivit sursei citate.

Judeţul Argeş este sub atenţionare cod galben de ploi şi vijelii până luni, la ora 10.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici