Video Nuntaşi, amendaţi de poliţiştii din Galaţi după ce cortul a fost pus pe spaţiul verde, între blocuri

Poliţiştii din Galaţi au aplicat mai multe sancţiuni, vineri, după ce au găsit mese întinse pe domeniul public, unde se desfăşura o nuntă cu lăutari, fără să existe vreo autorizaţie pentru petrecere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1429 afișări

Locatarii în zona unde se desfăşura nunta au reclamat, vineri, la Poliţia Galaţi că între blocuri este gălăgie foarte mare.

„Am fost solicitaţi să intervenim pe strada Feroviarilor, acolo era un eveniment, o nuntă. Se gătea mireasa, totul se desfăşura pe spaţiul verde. Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională pentru tulburarea ordinii publice”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Crina Dragu.

La faţa locului au ajuns şi poliţişti locali, care au aplicat şi ei sancţiuni, iar şoferii au fost invitaţi la sediul Poliţiei Rutiere.

„Am acţionat cu patrule de la ordine publică şi siguranţă rutieră (...), am aplicat o sancţiune pentru organizarea de eveniment fără autorizaţie şi (...) s-a aplicat o sancţiune pentru distrugerea spaţiului verde, în total, cele două sancţiuni, 500 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au lăsat invitaţii pe maşinile parcate neregulamentar, şoferii au fost invitaţi la sediul Poliţiei Locale. Dacă se va constata că au parcat neregulamentar, ei vor fi sancţionaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei.

La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, iar nuntaşii au desfăşurat pe domeniul public 5 mese de câte 12 persoane, corturi şi instalaţii de sunet.

Martorii spun că invitat special la nuntă este cântăreţul Adrian Minune.

În zonă au fost trimise mai multe echipe de mascaţi, pregătite să intervină în cazul în care nuntaşii ar fi refuzat să oprească petrecerea, dar, în cele din urmă, aceştia s-au îndreptat către un salon unde au continuat petrecerea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici