Prefectura Prahova: Operaţiunile de umplere de pe strada 23 August au fost finalizate

  • Operaţiunile de umplere de pe strada 23 August din Slănic au fost finalizate, a anunţat vineri după-amiaza prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu.
  • Acesta susţine că, în perioada următoare, eventuale tasări ale acestei lucrări sunt normale.
1026 afișări
Imaginea articolului Prefectura Prahova: Operaţiunile de umplere de pe strada 23 August au fost finalizate

Prefectura Prahova: Operaţiunile de umplere de pe strada 23 August au fost finalizate

Potrivit prefectului, operaţiunile de umplere de pe strada 23 August au fost finalizate, iar în orele următoare urmează să fie executate operaţiuni de compactare a umpluturii.

De asemenea, prefectul transmite că eventualele tasări ale acestei lucrări sunt normale.

„Dacă vor observa astfel de fenomene în locul respectiv, cetăţenii sunt rugaţi să înţeleagă că nu există motive de panică, ci este un aspect obişnuit în astfel de proceduri”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Măsura de evacuare a persoanelor rămâne în vigoare. dar aceştia vor putea intra însoţite de personalul de pază pentru a-şi verifica bunurile. De asemenea, se menţin restricţiile de circulaţie, atât pietonale, cât şi auto, pe tronsonul respectiv, precum şi perimetrul de siguranţă.

„Urmează ca în perioada imediat următoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă să pună în aplicare concluziile specialiştilor referitoare la măsurile adoptate”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici