Protest mut în faţa Guvernului faţă de modificările aduse legilor justiţiei/ Oana Pellea: Suntem într-o ţară liberă în care putem manifesta când nu suntem de acord | VIDEO

Zeci de oameni au participat, duminică, la un flashmob care a avut loc în Piaţa Victoriei, organizat pe reţelele de socializare, manifestanţii acoperindu-şi ochii cu benzi negre.

1915 afișări
Imaginea articolului Protest mut în faţa Guvernului faţă de modificările aduse legilor justiţiei/ Oana Pellea: Suntem într-o ţară liberă în care putem manifesta când nu suntem de acord | VIDEO

Protest mut în faţa Guvernului faţă de modificările aduse legilor justiţiei

Protestatarii au stat cu faţa spre Palatul Victoria, în tăcere, timp de 30 de minute.

Printre aceştia a fost şi actriţa Oana Pellea.

"Orice formă de protest e binevenită în cazul în care nu sunteţi mulţumiţi cu ceea ce se întâmplă în ţara noastră. Politicienii îşi văd de drumul lor, noi ne vedem de drumul nostru şi suntem într-o ţară liberă în care putem manifesta când nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în ţară. Nu am niciun mesaj pentru cei ce votează amendamentele, sper să nu se voteze pentru că, dacă se va vota, această democraţie pe care noi am câştigat-o în atâţia şi atâţia ani, se cam pune capăt. Şi vom avea o ţară în care sitemul judiciar nu este făcut pentru oamenii de rând", a declarat Oana Pellea.

"Se va ajunge să fim neputincioşi în faţa răului care se va întâmpla în România, fie crime, violuri sau corupţie şi noi vrem să luptăm pentru a arăta acest lucru, prin acest flashmob. Bandă neagră la ochi şi la gură, justiţia este oarbă şi va ajunge şi mută ", a declarat un manifestant.

„Fără să vedem, fără să putem spune ceva. Neputincioşi. Aşa cum va deveni Justiţia în România. Mesajul va fi paşnic, puternic şi clar: după adoptarea legilor justiţiei, magistraţii din România vor deveni neputincioşi în faţa furtului, abuzului şi violenţei grupurilor infracţionale din România. Şi la fel vom deveni noi toţi. Opriţi modificarea legilor justiţiei!”, au scris organizatorii flashmob-ului pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici