Şase persoane au fost rănite în urma impactului dintre două maşini, la ieşirea din Balş

Şase persoane au fost rănite, luni dimineaţa, în urma impactului dintre două maşini, la ieşirea din oraşul Balş spre Craiova. Victimele au fost transportate la spitale din Slatina şi Balş, cu traumatisme.

1161 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au fost rănite în urma impactului dintre două maşini, la ieşirea din Balş

Şase persoane au fost rănite în urma impactului dintre două maşini, la ieşirea din Balş

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şase persoane.

„Cele şase persoane aflate în autoturisme, toate de sex masculin, cu vârste între 26 şi 42 de ani, prezentând diverse traumatisme prin accident rutier, au fost transportate la Compartimentul de Urgenţă Balş. În urma evaluării victimelor de către personalul medical din cadrul Spitalului Balş, cinci dintre acestea au fost transferate la UPU Slatina”, a spus Băsăşteanu.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici