Trafic blocat pe Autostrada A1, după ce două TIR-uri s-au ciocnit/ Ambii şoferi ai autovehiculelor au murit

Şoferii celor două TIR-uri care s-au ciocnit, marţi dimineaţa, pe autostrada A1, au murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5535 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe Autostrada A1, după ce două TIR-uri s-au ciocnit/ Ambii şoferi ai autovehiculelor au murit

Trafic blocat pe Autostrada A1, după ce două TIR-uri s-au ciocnit (Imagine: OVIDIU MATIU / MEDIAFAX FOTO)

Accidentul rutier s-a produs marţi dimineaţa, pe Autostrada A1, în zona podului care face legătura cu satul Fiscut, pe sensul de mers de la Timişoara spre Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, două TIR-uri care circulau în aceeaşi direcţie de mers, spre Arad, s-au ciocnit, iar şoferii au rămas încarceraţi.

Şoferii celor două TIR-uri au fost scoşi de echipele de descarcerare, fiind decedaţi.

Trafic blocat pe Autostrada A1, după ce două TIR-uri s-au ciocnit

Traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara – Arad, este blocat, marţi dimineaţa, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri, şoferii fiind răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier s-a produs marţi dimineaţa, pe Autostrada A1, în zona podului care face legătura cu satul Fiscut, pe sensul de mers de la Timişoara spre Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, două TIR-uri s-au ciocnit, iar şoferii au rămas încarceraţi.

“Sunt două victime, şoferii autocamioanelor, în viaţă. Intervine o ambulanţă SMURD şi două echipaje de descarcerare. Traficul este blocat pe sensul de mers Timişoara - Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici