Un nou control MCV în România. Când începe Comisia Europeană verificările

Comisia Europeană derulează un nou control în cadrul Mecanismului de Cooperare şi de Verificare (MCV) ce va avea loc în România, ce va avea loc în perioada 25-27 iunie.

2071 afișări
Imaginea articolului Un nou control MCV în România. Când începe Comisia Europeană verificările

Un nou control MCV în România. Când începe Comisia Europeană verificările

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a fost desemnat să facă parte din Comisia MCV, care va pregăti materialul pe care îl va prezenta Comisiei Europene (CE).

"De la Ministerul Justiţiei am primit o scrisoare pentru a desemna o persoană de contact şi evident, de a formula o serie de considerente în perspectiva misiunii care urmează să vină de la Comisia Europeană pe partea de MCV, la sfârşitul lunii iunie. Domnul senator Robert Cazanciuc este desemnat din partea Senatului, având în vedere că dânsul conduce şi Comisia juridică", a declarat la finele lunii mai, în Parlament preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

În scrisoarea trimisă de ministrul Justiţiei conducerii Senatului, acesta anunţă controlul CE în cadrul MCV din perioada 25-27 iunie şi solicită ajutorul Parlamentului pentru pregătirea misiunii de evaluare. Tudorel Toader reaminteşte de legile justiţiei şi de modificările Codului penal şi ale Codului de procedură penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici