UPDATE| Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce a insultat şi lovit un poliţist

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după mai multe ore de audieri şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. UPDATE| Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj.

21398 afișări
Imaginea articolului UPDATE| Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce a insultat şi lovit un poliţist

Cristian Boureanu a fost reţinut pentru ultraj, după ce a insultat şi lovit un poliţist

UPDATE 07:30 Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu pentru utraj după ce acesta a fost reţinut. El este acuzat că ar fi agresat un agent de poliţie.

"La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureannu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism,, pe locul din dreapta faţă, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale", se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă

Potrivit unor surse, acesta a adormit în secţia de poliţie, fiind în stare de ebrietate. Fostul deputat nu a dat declaraţii poliţiştilor, ajungând la Spitalul Floreasca după ce a susţinut că se simte rău.

La unitatea medicală au mers şi poliţiştii care l-au dus ulterior la audieri, Boureanu fiind scos din unitatea medicală în secret.

ŞTIRE INIŢIALĂ Fostul deputat a fost reţinut după ce a fost audiat timp de peste opt ore, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 hotărând în jurul orei 01.00, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să emită ordonanţă de reţinere pe numele acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, care au decis arestarea sa preventivă.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au dispus, prin ordonanţă, la data de 10.06.2017, reţinerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore. Inculpatul BOUREANU CRISTIAN ALEXANDRU va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti”, anunţă, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

La ora transmiterii acestei ştiri, Cristian Boureanu se află în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, care vor decide dacă vor emite pe numele său un mandat de arestare preventivă.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus de poliţişti la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce ar fi agresat un poliţist. Boureanu nu a putut fi audiat după incident pentru că a adormit în secţie, ulterori fiind dus la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici