Video VIDEO | Un şofer a fost surprins gonind cu 211 kilometri la oră, pe autostrada A3

Treizeci şi doi de şoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost prinşi, în ultima săptămână, de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 211 km/h, pe autostrada A3.

797 afișări

În perioada 19 – 24 septembrie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat 32 de şoferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, pe autostrada A1, patru şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 182 km/h şi 208 km/h.

De asemenea, pe autostrada A2, aparatele radar au înregistrat cinci şoferi care se deplasau cu viteze cuprinse între 179 km/h şi 196 km/h.

Dintre aceştia, unui bărbat, de 34 de ani, care circula cu 179 km/h pe Autostrada Soarelui i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, iar femeia care i-ar fi dat acestuia maşina este cercetată pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

În aceeaşi perioadă, pe autostrada A3, poliţiştii au depistat 23 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 168 km/h şi 211 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 23 septembrie, la kilometrul 17 al Autostrăzii A3, când poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani care conducea cu 211 km/h.

Şoferii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici