Vila de pe bloc. Ce au descoperit poliţiştii din Braşov după controlul la vila ce a ajuns celebră pe reţelele sociale

Mai multe imaginile distribuite în ultimele zile pe reţelele sociale cu o vilă construită pe un bloc de 8 etaje din oraşul Braşov s-au viralizat. Aceste au atras atenţia Poliţiei Locale din Braşov care a efectuat un control la imobil, relatează publicaţia locală Biz Braşov.

22437 afișări
Imaginea articolului Vila de pe bloc. Ce au descoperit poliţiştii din Braşov după controlul la vila ce a ajuns celebră pe reţelele sociale

Vila de pe bloc. Ce au descoperit poliţiştii din Braşov după controlul la Vila ce a ajuns celebră pe reţele sociale

Reprezentanţii Poliţiei Locale Braşov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcţii, s-au autosesizat după apariţia imaginilor şi au efectuat verificări.
 
Aceştia au constat că respectiva construcţie este legală şi e acolo de mult timp. Accesul spre casă se face prin scara blocului, pe o scară metalică.
 
„Spaţiul verificat apare în extrasul de Carte Funciară şi există contract de vânzare cumpărare din anul 2013, fapt pentru care nu se pot dispune măsuri. Nu au fost executate alte lucrări de la cumpărarea acestuia”, au precizat pentru BizBraşov oficialii Poliţiei Locale Braşov.
 
Vila respectivă „a avut autorizaţie de construire din septembrie 1999 şi certificatul de dare în folosinţă este din martie 2000. Are o suprafaţă de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici