Formatia de fotbal IPA 1 Dolj a câştigat turneul mondial Copa del Mar, din Almería - Spania, la categoria Gold, +45!

357 afișări
Imaginea articolului Formatia de fotbal IPA 1 Dolj a câştigat turneul mondial Copa del Mar, din Almería - Spania, la categoria Gold, +45!

IPA 1 Dolj a câştigat turneul mondial de minifotbal „Copa del Mar”, un adevărat campionat mondial al echipelor de fotbal din sistemele de ordine şi siguranţă publică din întreaga lume.

Competiţia a fost organizată în perioada 07-10 mai 2024 de oraşul Almeria, Spania, la categoria Gold, plus 45 de ani.

După titlurile europene de la Mallorca - Spania şi Ragussa/Sicillia - Italia, este cea mai mare performanţă obţinută de această echipă, care astfel îşi trece în palmares absolut toate cupele posibile care puteau fi câştigate la nivel naţional, balcanic, european şi mondial!

La turneu au participat 78 de formaţii din Europa, Africa, America de Nord cu Canada, America de Sud şi Asia.

În finala IPA 1 DOLJ au învins cu 5- 1 IPA Teleorman România

În grupe, IPA 1 DOLJ au obţinut următoarele rezultate:

* 1-1 cu IPA Teleorman
*  2-2 cu USA
* 3-0 cu IPA Sibiu
* 3-1 cu Somalia
*  4-2 cu Columbia
*  4-1 cu Belgia

În sferturi, 3-0 cu Italia Vicenza

În semifinale, cu 3-0 Somalia

Finala românească: 5-1 cu IPA Teleorman

Lotul IPA 1 DOLJ: Dinuica Laurenţiu, Stuparu Constantin, Glisca Paul, Mărculescu Petrişor, Munteanu Daniel, Arsene Nicuşor şi Grigore Mădălin!

Antrenor şi căpitan de echipă jucător - Cătălin Călăraşanu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici